Om oss

Vi är två systrar, Susanna Johansson & Jeanette Persson.

Vår dröm att driva något eget gick i uppfyllelse 1 augusti 2014 då vi tog över Tant Anci & Fröken Sara. Vårt mål blev ganska snart att öka andelen ekologiskt och certifiera upp oss till 2 KRAV-märken vilket innebär att minst 50% av alla livsmedel är miljömärkt. Januari 2016 nådde vi vårt mål och vi är mycket stolta att som enda restaurang i Västernorrland vara KRAV-certifierad till minst 50%.

Vårt intresse för ett hälsosamt leverne med rätt kost och motion har ökat successivt under många år och med lång erfarenhet i hälsobranschen kändes det väldigt rätt med ett kafé/restaurang med ekologisk inriktning.

På Tant Anci & Fröken Sara fortsätter vi att servera hemlagad, ekologisk och närproducerad mat i den mån det är möjligt. Vi väljer livsmedel som är hälsosamma, näringsrika och gynnsamma för både dig och miljön.

Varmt välkommen till oss på Tant Anci & Fröken Sara!

Kommentera